Divendres, 18 de novembre del 2011

Cultura
Imprimeix Augmentar la font Mida de font normal Disminuir la font
Enviar un comentari
Crítica
dansa

Són vius

Corella sempre genera molta expectació a Barcelona, on se segueix amb atenció l'evolució de la seva jove companyia que malda per obrir-se camí malgrat la crisi, malgrat que el clàssic continua sent un gènere minoritari. Entusiasme. Aquesta és l'arma de l'equip de Corella, i això és el que desprenen els seus espectacles, un entusiasme que va arribar al clímax amb Suspended in time, una coreografia de Corella, Russell Ducker i Kirill Radev. Al ritme pop de les cançons de l'ELO, els ballarins (ells amb texà i samarreta, elles amb un vestidet rosa salmó) exulten energia. En el darrer tema, el mític I'm alive (Sóc viu) del musical Xanadú, van desfilant tots sobre l'escenari i esquitxen el públic de la felicitat que –es nota– senten ballant. Aquest va ser el cim i el públic va acabar dempeus (a banda de seguir el ritme amb les mans), però abans ja havien assaborit tot un reguitzell de passos a dos en el qual l'estrella, sens dubte, va ser Aaron Robinson. Tors nu (i quin tors!), Robinson va executar el seu solo de lluïment d'El Corsari amb tant d'ímpetu que per moments semblava que sortiria disparat per la boca de l'escenari. “Oooh!”, “Aaah!”, es podia sentir. Una autèntica proesa. D'entre les noies, va destacar la finor de la japonesa Momoko Kirata, la darrera incorporació. Té una línia neta i un gir segur, a banda d'una expressió ben bufona. En general, però, van lluir més els ballarins. Penso en Yevgen Uzlenkov a Esmeralda o en Kirill Radev a Coppelia. Pel que fa a Polyphonia, una coreografia que estrenaven a l'Estat, de C. Wheeldon, va quedar un pèl desangelada (a to amb la música de Ligeti), amb passatges tanmateix punyents com el duo de Sales i Ducker. Val la pena no perdre-s'ho: al Tívoli fins al 27 de novembre.

Corella Ballet
Castilla y León
Teatre Tívoli de Barcelona.
16 de novembre de 2011.
Darrera actualització ( Divendres, 18 de novembre del 2011 02:00 )
Publicat a

Desar aquesta pàgina a:

Google! Digg! Reddit! Del.icio.us! Mixx! Live! Technorati! StumbleUpon! Simpy! Yahoo! Wikio Barrapunto.com webeame.net Meneame Twitter Facebook! La Tafanera

Comentaris

Escriure un comentari
Identificar-me. Si ja esteu registrats, abans d'enviar un comentari us heu d'identificar.
Registrar-me. Per opinar sobre aquesta notícia cal estar registrat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable donar-se d'alta en el registre del Grup Hermes i acceptar les Normes de Participació. No s'admetran registres incomplets ni comentaris que vulnerin els drets i l'honorabilitat de les persones.
El Grup Hermes no es responsabilitza dels comentaris fets pels usuaris ni els comparteix perquè enten que són responsabilitat exclusivament seva. Per aquest motiu tots els comentaris es veuran signats amb el nom, els cognoms i la població de llurs autors.
El Grup Hermes es reserva el dret de no publicar els comentaris que no s'ajustin a aquestes normes.
Si té problemes per fer comentaris comprovi les solucions als problemes més habituals a l'apartat corresponent a l'ajuda.
 

Canvi de municipi

Tenim 1.853 municipis amb continguts locals. Trieu-ne un:

Llista municipis
Darrers municipis visitats:

Enquesta

Enquesta: Avui acaba la campanya electoral. Heu decidit el vostre vot?
Avui acaba la campanya electoral. Heu decidit el vostre vot?
 

Tradueix-nos - Translate

Troba'ns a Facebook