Diumenge, 25 de març del 2012

Cultura
Imprimeix Augmentar la font Mida de font normal Disminuir la font
Enviar un comentari
Crítica
teatre/dansa

Enlluernadora

Marta Carrasco és d'aquelles artistes que cada vegada s'ho posen més difícil. Cada nou espectacle és un partir de zero per reinventar-se i transmetre, amb renovada força, una tipologia d'emocions profundament colpidores perquè emergeixen amb una veritat contundent, sense filtres, a boca de canó. L'empenta terral que li recorre les venes es fa visible a través d'una plàstica enlluernadora que tan aviat s'enfila a la inquietant poètica de Magritte com s'escola en una trencada paròdia de la coentor. L'actriu ballarina ha trobat la sabata del seu peu en l'estranya complicitat d'Alberto Velasco, un gegant de cent quilos amb una irresistible vena còmica i una impensable agilitat de gest i moviment. Tots dos juguen com a nens picant de mans, simulen l'estomacada, comenten irònicament una cançó “moñas”: se sacsegen com a peluixos i es besotegen com si fossin cadells. L'apoteosi de l'espectacle arriba amb el solo que Carrasco dedica al seu pare. La pell de gallina.I quan es calça una màscara de cuir negre i manipula un cap de maniquí en el qual es desdobla. El dolor vital es recobreix d'humor, i la nina trencada amb cara d'ensurt esdevé lluminosa i còmica. L'art de Carrasco és un estel amb ròssec que, lluny de ser fugaç, marca amb un traç permanent la rosa dels vents. No es perdin el millor espectacle de la cartellera.

‘No sé si...', de Marta Carrasco.
Versus Teatre, Barcelona. 23 de març.
Darrera actualització ( Diumenge, 25 de març del 2012 03:00 )
Publicat a

Desar aquesta pàgina a:

Google! Digg! Reddit! Del.icio.us! Mixx! Live! Technorati! StumbleUpon! Simpy! Yahoo! Wikio Barrapunto.com webeame.net Meneame Twitter Facebook! La Tafanera

Comentaris

Escriure un comentari
Identificar-me. Si ja esteu registrats, abans d'enviar un comentari us heu d'identificar.
Registrar-me. Per opinar sobre aquesta notícia cal estar registrat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable donar-se d'alta en el registre del Grup Hermes i acceptar les Normes de Participació. No s'admetran registres incomplets ni comentaris que vulnerin els drets i l'honorabilitat de les persones.
El Grup Hermes no es responsabilitza dels comentaris fets pels usuaris ni els comparteix perquè enten que són responsabilitat exclusivament seva. Per aquest motiu tots els comentaris es veuran signats amb el nom, els cognoms i la població de llurs autors.
El Grup Hermes es reserva el dret de no publicar els comentaris que no s'ajustin a aquestes normes.
Si té problemes per fer comentaris comprovi les solucions als problemes més habituals a l'apartat corresponent a l'ajuda.
 

Canvi de municipi

Tenim 1.853 municipis amb continguts locals. Trieu-ne un:

Llista municipis
Darrers municipis visitats:

Ofertes de treball a Barcelona

Vendedor mobiliario hogar

Modrego interiors

23/03/12 17:36 - BARCELONA

INSTALADOR TUBERÍA DE GAS

GESTION INTEGRAL DE INSTALACIONES, S.L.

23/03/12 17:34 - BARCELONA

Portal de feina de la Generalitat de Catalunya

Enquesta

Enquesta: Quines possibilitats té el Barça de remuntar sis punts en nou jornades?
Quines possibilitats té el Barça de remuntar sis punts en nou jornades?
 

Tradueix-nos - Translate

Troba'ns a Facebook

Google +

Segueix-nos a Twitter