foto

Presentació de l'edició de
«Els inventors d'escalfaorelles»

[Conte breu «on line» per a infants i joves]

Aquest és el conte breu que l'autor publica «on line» després d'haver escrit i editat, primer, en temps real d'escriptura, la novel.la breu «Carezza en W», i després, la novel.la «Llàgrimes de rovell».

En el cas de la novel.la «Llàgrimes de rovell», atenent l'interès de molts lectors joves, en fòrums tant en escoles i instituts com en centres culturals, sobre altres llibres de l'autor i constatada la curiositat al voltant de la primera experiència en xarxa de «Carezza en W», l'autor va optar per l'edició d'un nou relat, també lliure de peatges com el primer, però després d'haver estat escrita en circuit intern.

Si «Carezza en W» va ser la primera novel.la escrita en temps real en xarxa, «Llàgrimes de rovell» va ser la primera novel.la —igualment adreçada a tots els lectors en general—, però, d'una manera especial, als infants i joves —fidels seguidors dels molts dels vint-i-cinc llibres de contes i novel.les breus de l'autor des de fa més de vint anys—, que ara la poden llegir directament en pantalla, copiar en el seu disc dur, imprimir en paper, enquadernar per a la biblioteca personal i il.lustrar i tot, si volen.

A la novel.la «Carezza en W» i «Llàgrimes de rovell», s'afegeix ara el conte breu «Els inventors d'escalfaorelles», un dels publicats per l'autor a la revista Cavall Fort (núm. 1061, octubre 2006), amb il.lustració de Marta Balaguer. Moltes gràcies per la vostra cordialitat i la complicitat en el projecte.

¿Vols llegir ara «Els inventors d'escalfaorelles»?

¿Vols llegir altres contes de l'autor?
| Salutació als lectors |
| Sol.licitud fòrums escoles i instituts |
| Sol.licitud fòrums biblioteques i centres culturals |

Carta
¿Vols opinar amb @ sobre «Els inventors d'escalfaorelles»?


punts


 
Tornar a portada ---------
Biografia
----------
Publicacions
---------
Guies de lectura
---------
Comentaris
---------
Premis
---------
Teatre
---------
Teatre
---------
Guions
---------
Informacions
---------
Other Languages
---------
Email
---------

Acap