«ELS QUATRE GATS»
Fòrum d'opinió independent

Circular Informativa núm. 129 - Agost 2012

AVECREM Gallina Blanca amb salsa CoNCA
Si no volíeu caldo, dues tasses! El brou de pollastre AVECREM està elaborat exclusivament amb carn de pollastre de corral seleccionada per a Gallina Blanca i certificat a través d'un organisme de control extern i independent, des de l'origen fins al final del seu procés de fabricació. A més, s'elabora sense conservants ni colorants i garanteix el seu autèntic sabor de sempre. Més o menys com el CoNCA —acrònim sense polèmica del Consell Nacional de la Cultura i les Arts, malgrat que no diu per cap lloc que sigui de Catalunya o de la Patagònia!—, des que el presideix el mateix director de la Fundació Carulla, en Carles Duarte, organisme que, com tothom més o menys sap depèn de l'ancestral i venerable marca de galliner.

¿Qui diu que la verdura congelada no té gust de res? És com si digués que la literatura catalana —perdó, els escriptors que escriuen en català— tampoc no tenen gust de res. Doncs, l'AVECREM Gallina Blanca ho posa fàcil amb salsa CoNCA. Poseu dues pastilles d'AVECREM per litre de literatura catalana mentre la bulliu amb salsa CoNCA i descobriu tot el seu sabor en espanyol.

¿Els vostres fills, néts o hereus de la pàtria no volen menjar llegums de literatura catalana? Molt senzill. Bulliu-los amb AVECREM i salsa CoNCA i veureu quin canvi de llengua! Proveu de substituir la sal en les vostres carns afegint una pastilla d'AVECREM i salsa CoNCA ben aixafadeta abans de fregir el català. El sabor catanyol us convencerà!

A més, des d'ara, amb l'afegitó de la salsa CoNCA, us oferim la possibilitat que amb AVECREM Gallina Blanca elaboreu tot un ventall de varietats de Premis Nacionals de Cultura perquè enriquiu tots els vostres plats —que ni són del Consell, ni són Nacionals, ni són de Cultura ni, sobretot, són plats gremialistes!— amb el producte que més adequat us resulti per a cada recepta.

Podeu triar entre: Avecrem Pollastre, un Avecrem de brous amb el 30% de literatura catalana i un 70% de literatura espanyola; Brou de carn, amb un 30% de literatura espanyola i un 70% de literatura catalana; Brou de verdures, amb un 30% de literatura ni fa ni fu i un 70% de literatura ni fu ni fa; Brou de peix, amb un 30% d'espines clavades de literatura catalana i un 70% d'espines clavades de literatura espanyola. I si no quedeu satisfets, ho podeu amorosir amb un assaonador d'all i julivert. Ben entès que l'all —deixeu la ceba per a plats adotzenats!— ha de ser català i el julivert ben maco, per tant, espanyol.

Circulars anteriors mes


| Condicions per formar part del Fòrum |
| Alta de subscripció gratuïta | Modificacions subscripció | Baixes subscripció |
| Propostes, articles, notes informatives, comentaris i suggeriments |
| Portaveu del Fòrum |