logobou

Escornalbou
Associació Cultural

Fundada el 1987

Projectes 2013-2015


  • Digitalització de la crítica literària «La Saloquia», amb la recopilació dels articles publicats en diversos mitjans de comunicació sobre novetats literàries, principalment de literatura per a infants i joves, signats pel crític literari Andreu Sotorra, durant el període 1990-2005. Consolidació del recull de la crítica literària del mateix àmbit a partir del 2006 fins a l'actualitat.

  • Consolidació i ampliació de la revista digital d'actualitat teatral «Clip de teatre», amb hemeroteca de les crítiques teatrals de les estrenes catalanes des del 2006 fins a l'actualitat.

  • Consolidació i ampliació de la revista digital d'informació cultural «Bit de cultura», amb àrees d'informació diària, crítica, opinió, recull de premsa i connexions amb altres mitjans d'aquest àmbit literari catalans i internacionals.

  • Consolidació i ampliació de la revista digital de literatura infantil i juvenil «Cornabou», amb àrees de crítica, opinió, informació i connexions amb altres mitjans d'aquest àmbit literari catalans i internacionals.

  • Consolidació i ampliació de la revista digital d'humor cultural «Estiraboli», amb humor gràfic, comentaris d'actualitat, connexions amb altres mitjans humorístics i una mirada desenfadada dels fets quotidians.

  • Consolidació i ampliació de la revista digital de literatura «Vinyeta literària», amb un catàleg de la literatura universal tant clàssica com contemporània des del punt de vista de lector.

  • Potenciació de l'àrea de serveis «Escac Gabinet de Comunicació», dedicada a la promoció, el servei de premsa i les relacions públiques, principalment d'associacions, entitats, institucions i empreses de caràcter cultural.

  • Projecte d'un catàleg digital de «Personatges» dels segles XX i XXI, amb obra o camp d'actuació catalana i internacional, que estiguin o hagin estat relacionats amb les poblacions, la societat i el desenvolupament de l'antiga baronia d'Escornalbou i la seva àrea actual d'influència.

  • Projecte d'un «Dietari d'Escornalbou XXI» que reculli una cronologia dels fets més importants d'aquest segle que representin un canvi significatiu en la cultura, la política, l'economia i que en general promoguin una transformació de la societat de l'àrea d'influència d'Escornalbou.


[Tornar a dalt]