andreu sotorra

[Carezza en W - El knock-out - Capítol 5 - Fragment 47]


  [Anterior]


  --Aquest remaleït hotel té el raïm massa aigualit!
  Gilip Pilig i Carfulè Élufrac havien coincidit al Fitness Look un parell de vegades. Després es van trobar en un consell d'administració del News --el doctor en tenia algunes accions i Carfulè hi escrivia cada dia una columna--. Havien fet algun sopar de treball. Gilip pensava que sempre convenia tenir un amic de la premsa a qui acudir. Per tant era una amistat més de negocis que sincera. Els dos eren separats. Entre una cosa i l'altra, van acabar fent relació de separats que va culminar aquella Nit de Cap d'Any amb la taula que el News els va reservar al WH. L'Aufidi --àlias Carfulè-- tenia la mania de no dir mai el seu nom real --el de columnista Aufidi-- quan veia que hi podia haver dones pel mig. Aleshores feia servir els advocats de la seva dona, de la qual estava en tràmits de separació, com a excusa per canviar de nom. Gilip Pilig n'estava tip que aquell mitjatinta de periodista li esguerrés qualsevol oportunitat de faldilles amb les seves borratxeres. ¿Amb què collons li sortia ara amb allò del waterpolo? El va engrapar pels quatre pèls del pit. El penis del traumatòleg, que amb el contacte de la Rútila i l'alliberament dels SET, ja se li havia posat a cent del tot, era com un floret amenaçant en peu de guerra.
  --Si no calles, Aufidi Carfulè del waterpolo dels ous, et foto un gec d'hòsties i et capo aquí mateix davant d'aquestes noies! --el va amenaçar.
  Carfulè Élufcar, amb la borratxera, se sentia més fort que mai. ¿Què pretenia aquell presumit de metget d'accidents de trànsit que s'havia presentat al sopar amb esmòquing blanc, com si fos un cònsol de les colònies? ¿Fer-lo quedar com un gallineta aprofitant que no se li aixecava per culpa del raïm? Se'l va mirar ferotgement. I li va endinyar un primer cop que va anar directe a la barbeta de Gilip.
  El combat va exaltar les dues fotògrafes alemanyes. Van agafar una Nikon cadascuna i van començar a disparar.
  Carfulè Élufrac va rebre una tanda de cops de puny que Gilip Pilig devia portar a dins des de feia molt de temps perquè pegava amb ràbia. Elles encara van trobar el doctor, nu, sabre enlaire, més atractiu del que s'havien imaginat. Finalment, Gilip Pilig va deixar knock-out Carfulè Élufcar.
  Va brindar el trofeu a les dues dones que encara el tenien enfocat amb els seus objectius Nikkor i no havien acabat de clicar l'obturador. El van fer posar dempeus davant del mirall i li van fer la foto desitjada.
  Aquella nit de Cap d'Any, per fi, havien aconseguit immortalitzar el seu particular Helmut Berger amb el penis descapullat, com el de la foto històrica de Helmut Newton!

  [Continuació]
| Dalt | Índex i presentació |