«ELS QUATRE GATS»
Fòrum d'opinió independent

Circular Informativa núm. 193 - Desembre 2017

Les eleccions «colonials» del 21-D al Parlament de Catalunya han obert el camí del «Brexit» europeu
Les eleccions «colonials» del 21-D al Parlament de Catalunya convocades il·legítament pel govern espanyol en un simulacre de cop d'estat deixen darrere un rastre de terra cremada amb el llumí encès del 155 activat pel govern espanyol contra les institucions i el poble catalans, un fòsfor que com més el rasques, més flamarada et fa.
Heus aquí el resultat: enfonsada dels partits anomenats «unionistes» o, més endavant, «constitucionalistes» (PP, el convocant, 4 escons, i PSC, el nyigui-nyogui, 17 escons), convenciment que el partit de Ciudadanos / Ciutadans ha guanyat les eleccions «colonials» només per 2 escons (amb 36) —un migrat resultat a pesar del desplegament mediàtic i el finançament del poder econòmic espanyol— al segon partit guanyador, JuntsxCat (34 escons) —amb cap i subcap de llista a l'exili i la presó— que si suma a ERC (32 escons) —amb el cap de llista a la presó i d'altres a l'exili— i la CUP (4 escons) —el partit més perseguit sense causa per la justícia— en fan 70 d'independentistes ben rodons que representen 2.079.000 vots al seu favor (47,3% dels votants), i la impossibilitat de portar a la cleda «unionista» els 8 escons que li han tocat a Catalunya en Comú —coalició multicolor anomenada popularment els «Colaus» que encara somnia en un referèndum pactat vés a saber amb qui— que també han baixat en escons i que es queden als llimbs i en terra de ningú.
El 21-D ha tancat una etapa que no vol dir un cicle. La magrana es torna a obrir plena de grans. I deixa una constatació evident: la falta de respecte pel terme del qual s'han ompler tant la boca en els últims mesos: democràcia. Per cert, una paraula que, posada en una pancarta, ha estat objecte de censura entre altres prohibicions dictatorials i impròpies d'una Europa que es veia a ella mateixa oberta, progressista, lliure i respectuosa amb els pobles i les regions. Europa ha deixat que comenci el retorn a la Dictadura i el desencís dels qui es consideraven europeus. Digueu-ne «Brexit», si voleu.

Resultats de les eleccions del 21-D [en aquest enllaç]

¿I de la República què se'n sap...?

Circulars anteriors mes


| Condicions per formar part del Fòrum |
| Alta de subscripció gratuïta | Modificacions subscripció | Baixes subscripció |
| Propostes, articles, notes informatives, comentaris i suggeriments |
| Portaveu del Fòrum |