Nom
Nom
Matar l'aranya... i molt més!
Col·lecció Digital
Editorial Escac Gabinet de Comunicació
Barcelona, 2016 [2a edició revisada en suport e-book]
Il·lustració coberta de Lena Paüls.
Il·lustracions contes (suport Flickr): Lena Paüls, Llucià Navarro, Helena Cortés, Montse Tobella, Pere Virgili, Fina Rifà, Teresa Duran, Pilarín Bayés, Montserrat Brucart, Valentina Cruz, Maria Espluga, Marta Balaguer i Valentí Gubianas.
[imatge coberta ampliada]

Recull de vint-i-tres contes que es mouen entre el gènere fantàstic i el realisme màgic, amb personatges que es fan amics dels lectors perquè mostren la seva cara més amable i també el seu esperit investigador i ple de curiositat per explorar allò que els és desconegut, a vegades amb situacions insòlites o rocambolesques. El recull integra escrits primerencs de l'autor, entre els anys 1977 i 1984, i d'altres de la primera dècada del segle XXI, la majoria dels quals han estat publicats en les revistes Rodamón, Cavall Fort, Zona Jove o AVUI del Jovent, a més dels publicats en llibres col·lectius. El recull aplega també els premis Cavall Fort dels anys 1977 i 1979, i el premi Ciutat d'Olot 1984 de narrativa per a infants i joves.

Sumari: El robot savi; Els inventors d'escalfaorelles; El pilar del Lleó; Pa d'or... i forners d'embruix!; Verdulaire per palets; Esqueixada de bacallà... hop!; De repòrter a la bomba de cigrons; L'estiu de la llibertat; Qui matina fa farina; L'atzagaiada; L'ase i el pagès que viuen a la Lluna; Passeu-hi, ara, pel barri, i si sentiu una cançó...; El primer home gelat de la gran central Cucurullgeliona; Haurem de menester les herbes de Sant Joan; Una d'entre tantes històries de les mil i una nits del lloro; Sergi Routort, Cases Noves 19, Ciutat; Carta a bots i barrals; Esperit de venteguera o sanglot fantasmagòric; De quan a la cabana del Grassó hi vaig veure titelles, carotes, capgrossos i altres artificis; Ratxes d'acampada; Tot d'un plegat; Les cabanes; Matar l'aranya... i molt més!

Per escoltar un dels contes («L'atzagaiada») a IVOOX en la veu de l'autor, cliqueu aquí

Per escoltar íntegre el conte («El robot savi») a IVOOX en la veu de l'autor, cliqueu aquí

[Per descarregar el conte «El robot savi» en PDF gratuït [e-book], cliqueu aquí

[Per descarregar el llibre «Matar l'aranya... i molt més!» en PDF gratuït [e-book], cliqueu aquí

[Per llegir un fragment, cliqueu aquí]

[Per veure les il·lustracions originals dels diversos dibuixants de cada conte cliqueu aquí]

[Per llegir el llibre en ISSUU, cliqueu aquíTornar a Índex Llibres Publicats


Biografia
----------
Publicacions
---------
Guies de lectura
---------
Comentaris
---------
Premis
---------
Traduccions
---------
Teatre
---------
Guions
---------
Informacions
---------
Other Languages
---------
Email
---------
Tornar a portada