andreu sotorra

[Carezza en W - El knock-out - Capítol 5 - Fragment 41]


  [Anterior]


  El doctor Gilip Pilig considerava que Paul Valéry havia estat un llunàtic que havia enlluernat quatre il.luminats com ell. Personalment, el doctor Pilig preferia escriptors com Stephen King i Frederick Forsyth.
  --¿També feien poesia aquests dos? --va dir aquell escarritxapantalles de Carfulè que, per segona vegada en el poc espai de temps que portaven de mil.lenni, havia posat de manifest fins on podia arribar la seva ignorant escarritxada.
  De Breton, el doctor Gilip Pilig només sabia que era un dels que havia inventat el surrealisme perquè "no tenia ni idea que l'únic surrealisme possible és el de la vida i la mort en una taula de quiròfan". Rútila i Saserna van veure de seguida que Gilip Pilig era incapaç de parlar de cap tema sense filtrar-lo pel sedàs dels tractats mèdics. Carfulè Élufrac senzillament desconeixia qui era André Breton:
  --El suzrealisme, o el comzandigui, està barallat amb les sis ves del periodisme --va sentenciar feblement, quan ja portava tres combinats i la seva mirada poc franca s'havia convertit més aviat en la mirada noctàmbula i vigilant d'una òliba.

  [Continuació]
| Dalt | Índex i presentació |