andreu sotorra

[Carezza en W - El knock-out - Capítol 5 - Fragment 45]


  [Anterior]


  Van carregar les Nikon aleshores mateix. Es van vestir. S'havia fet l'hora de baixar al saló del WH per celebrar el traspàs de mil.lenni.
  En realitat van ser elles dues les que van provocar que el doctor Gilip Pilig i l'escarritxapantalles de nom fals, Carfulè Élufrac, es fixessin en aquell parell de belleses amb els trets germànics tan pronunciats i amb cara de viure a fons.
  En realitat van ser elles dues les que van arrossegar Gilip i Carfulè cap a la barra del bar del WH, temptant-los amb combinats. I van ser tamb elles dues les que se'ls van emportar a l'habitació on dues Nikon amb desig de retratar un model d'home semblant a Helmut Berger esperaven la presa com un caçador de safari espera la seva presa a la selva.
  A les tantes de la matinada, Carfulè Élufrac ja no s'aguantava. Havia pres mitja dotzena més de combinats i havia demanat per telèfon un servei doble de xampany per celebrar el mil.lenni. Va exigir que pugessin quatre remaleïdes bossetes de raïm. I com que el servei d'habitacions de nit els va dir que a la festa s'havien acabat totes, es va posar fet una fera i va amenaçar de despertar el gerent de l'hotel si no els servien com Déu mana. Al cap d'un quart d'hora, arribava el carret amb les ampolles de xampany i quatre remaleïdes bossetes de raïm.

  [Continuació]
| Dalt | Índex i presentació |