Nom
Nom
quibarret

Qui hi ha sota el barret?
Il·lustracions de Rosa Virgili
Edició digital
Barcelona, 2018


El Ton és víctima d'un encanteri i demana ajuda a l'Arlet, una companya d'universitat. El xicot s'havia convertit en ocell seguint les ordres de la pàgina web d'un bruixot, sense prendre precaucions. L'Arlet té l'element màgic —el barret que li havia fet l'àvia— que podia salvar el Ton, però cap dels dos, ni el veïnat, sabia com fer-ho. I el xicot es convertia en un ocell més gran cada cop que li posaven el barret al damunt. L'assumpte es resol amb la cooperació de tothom. Conte per a infants.[Per llegir el llibre [a ISSUU], cliqueu aquí
[Per descarregar el llibre en PDF gratuït [e-book], cliqueu aquíCrònica de la presentació, amb reportatge gràfic, a la Biblioteca Infantil i Juvenil del Centre de Lectura de Reus (20 octubre 2018) en commemoració del desè aniversari de la fundació de la biblioteca. Cliqueu el blog «Pont d'Enseula».

Article: "La biblioteca infantil del Centre de Lectura commemora una dècada de vida. La presentació del conte digital Qui hi ha sota el barret?, de Lena Paüls i Rosa Virgili, ha estat la primera activitat prevista per celebrar-ho". Isabel Martínez, Reus Digital, 24 octubre 2018.

Article d'opinió: «La tecnologia, una via per generar bellesa (i nous hàbits de lectura)». ReusDigital, 12 desembre 2018.

Crònica de la presentació, amb reportatge gràfic, a l'Ateneu de Duesaigües (24 abril 2019). Cliqueu el blog «Pont d'Enseula».Biografia
----------
Publicacions
---------
Premis
---------
Creacio literaria
---------
Publicitat
---------
Pedagogia
---------
Comentaris
---------
Citacions
---------
Informacions
---------
Other Languages
---------
Portada
---------
Email