Nom
Nom
tirantdepaper

Tirant de paper i altres contes de Barcelona
Lena Paüls i 14 autors.
Il·lustració coberta de Xavier Bartomeus a partir d'una fotografia de Jordi Folck.
Col·lecció Pangerama de Narratives, 2
Veus Públiques Edicions
Barcelona, 2018


Relat breu l'acció del qual transcorre al Mercat Dominical de Sant Antoni de Barcelona. El protagonista pretén intercanviar un exemplar per un altre de la novel·la de cavalleries Tirant lo Blanc.

Premi Lletres al Comerç 2018, convocat per la Fundació Barcelona Comerç dins de l'Any del Comerç i la Cultura, atorgat per un jurat integrat per Inés Garriga, Elena O'Callaghan, Rodolfo del Hoyo, Marc Barceló, Robert Rabanal, Albert Torras i Jordi Folck.

Tirant de paper recull el relat guanyador i els catorze relats finalistes de Miquel Reverté, Josefina Maymó, Moisès Peñalver, Roser Jurado, David Paloma, Eleazar Masdeu, Adrià Ardila, Emi Lozano, Jacint Bofias, Aleix Cort, Mercè Bes, Raül Jaime, Pau Arbó i Dolors Montero.

Crònica de la gala del lliurament del I Concurs de Narrativa breu «Lletres al Comerç», celebrada a l'Auditori AXA, L'Illa Diagonal de Barcelona, el 2 de desembre del 2018. Cliqueu el blog «Pont d'Enseula».

Crònica de la presentació al fossat del baluard de Sant Antoni, el 14 d'abril del 2019, en plena activitat del Mercat Dominical. Cliqueu el blog «Pont d'Enseula».


Lectura d'un fragment del conte en la presentació al Mercat Dominical de Sant Antoni.Biografia
----------
Publicacions
---------
Premis
---------
Creacio literaria
---------
Publicitat
---------
Pedagogia
---------
Comentaris
---------
Citacions
---------
Informacions
---------
Other Languages
---------
Portada
---------
Email