Nom
Nom
desficidemar

Desfici de mar
Pròleg de Carme Andrade
Disseny coberta: Fina Veciana
Edició digital
Barcelona, 2022


Recull de poemes que exploren el desig de partença i l'imperatiu de fugida que t'atia a hissar les veles. Desfici que et mena a la travessia en alta mar on aprens a llegir els núvols vivint marees i calmes. I, per fi, retornes on era casa teva amb la nau carregada d'amors, d'aliats, d'arrels i de llavors noves. Però, el trajecte t'ha canviat i també ha canviat els qui volies trobar esperant-te. Reprens el cicle, creixent en qualsevol alta mar on arribes.


Desfici de mar, desfici d’amar de la bella Carmesina, és el desig que traspua del solatge de les paraules, un contínuum de vida, dels cercles que es repeteixen una vegada i una altra, és l’existència que guaita a proa sense deixar la mirada enrere en una travessia que et porta a espais de bonança i també de marees on es gronxen els dubtes i les incerteses i és en aquest moviment continu que s’esdevé alguna aturada no volguda. Desitges continuar el somni de la travessia on es desperten noves aliances, nous senyals que afloren vora la nau.
Carme Andrade, fragment del pròleg.


[Per llegir el llibre en ISSUU, cliqueu aquí

[Per descarregar el llibre en PDF gratuït [e-book], cliqueu aquí

[Per llegir el recull de comentaris sobre aquesta obra], cliqueu aquí

[Per escoltar els pòdcasts dels poemes al canal SPOTIFY o IVOOX] cliqueu aquí


A partir d'un fragment del poema 'El camí és la meta', del recull Desfici de mar, alumnes de 1r i 2n d'ESO de la Institució Montserrat, de Barcelona, han interpretat amb paraules i dibuixos el sentit del poema i també n’han fet un enregistrament de veu.
Per descarregar les versions en suport PDF [cliqueu aquí].
Podeu escoltar el poema en veu d'un alumne de 2n d'ESO a SPOTIFY.Biografia
----------
Publicacions
---------
Premis
---------
Creacio literaria
---------
Publicitat
---------
Pedagogia
---------
Comentaris
---------
Citacions
---------
Informacions
---------
Other Languages
---------
Portada
---------
Email